Om os

Hvem står endeligt bag By Bruhn Design? 🤔

 

By Bruhn Design er en familie virksomheden, bestående af mor og to døtre. Vi har hver vores kompetencer mor Gitte, står for regnskabs og forretnings strukturen i virksomheden. Ældste datter Stine, står for alt indkøb, pakning af ordre og sociale medier. Yngste datter Mette er den kreative sjæl og står for alt grafik og tegner blandt andet vores takkekort.

 

Navnet By Bruhn Design består af Stines efternavn Bruhn, som hun har valgt at tage efter pigernes farmors pigenavn. Stine har også valgt, at videregive dette til hendes datter.

 

Og hendes datter er hele grunden til, at vi startede By Bruhn Design. Hun havde en hård start på livet og var indlagt den først del af hendes liv, hvor Stine fandt behovet for blødt og lækket børnetøj som er nemt at skifte ble i, tage af og på. Hun fandt de blødeste bambus dragter, som også var det først produkt, vi begyndte at forhandle. Siden har webshoppen udviklet sig med flere styltes, materialer og tilbehør.

 

Vores mål med By Bruhn Design er at være en webshop med unikke styles, hvor materiale og komfort for barnet er i højsæde.